Κάποιοι λένε πως δεν είναι όλα όπως ακριβώς φαίνονται, εννοούν πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μάλλον πείστηκαν πως όλα είναι ψέμα, δεν ελπίζουν σε τίποτα αφού τίποτα πια δεν είναι αληθινό..
Γενικά οι άνθρωποι δεν παύουν να ασχολούνται με υποθέσεις, και υποθετικά να μπαίνουν στη θέση κάποιου και να εκτελούν πιο σωστά και καλύτερα από εκείνον. Αφήνοντας στην άκρη κάποιο προσωπικό τους ζήτημα ίσως γιατί τους πονάει, τους είναι δύσκολο να το διαχειριστούν. Και έτσι κρίνουν ασύστολα, σχολιάζουν, νομίζοντας πως η σειρά τους δεν θα'ρθει ποτέ. 
Με τον τρόπο αυτό καταλήγουν παγιδευμένοι στα δίχτυα τους, ανήμποροι να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο που όμως οι ίδιοι έφτιαξαν.
Και μετά, τους μένει απλά να αποδέχονται ο,τι έρθει... 

>Προσπαθώ πάντα στη ζωή μου να κρατάω μόνο τα όμορφα. Τα άσχημα τα αφήνω για αυτούς που τα θέλουν κοντά τους! Και πράγματι στο διάβα μου συνάντησα πολλούς τέτοιους! Υπήρξαν πολλοί που ικανοποιούνταν μόνο όταν κάποια γεμάτη μίσος καχυποψία τους έβγαινε αληθινή! Τους τύλιγε μανδύας και δεν έβλεπαν παρά σκοτάδι. Εγώ σκορπάω στο σκοτάδι φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.