Βόλτα στο Ζάππειο: 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο! 
Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου. 
Μαζεμένοι όλοι οι λάτρεις του βιβλίου στον ίδιο χώρο για 17 συνεχόμενες ημέρες.





Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά τη μεγάλη γιορτή του βιβλίου. Το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου ξεκίνησε εχθές 30/08, στο Ζάππειο και θα κρατήσει ανοιχτές τις πόρτες και θα σε περιμένει μέχρι και τις 15/09.






Στην έκθεση θα βρεις νέες κυκλοφορίες αλλά και δυσεύρετους τίτλους, κλασικά – αγαπημένα έργα αλλά και διασκευές αυτών. Κάποιοι από τους αγαπημένους σου συγγραφείς θα είναι εκεί και θα υπογράφουν τα βιβλία τους. 


Παράλληλα, στον χώρο της έκθεσης πραγματοποιούνται ομιλίες και διαδραστικές συζητήσεις. Φυσικά θα υπάρξουν και διάφορα θεατρικά δρώμενα, μιας και το φετινό αφιέρωμα «Λογοτεχνία επί σκηνής».





Για τους μικρούς μας φίλους:

Τα παιδιά έρχονται στο Φεστιβάλ για να γιορτάσουν μαζί μας! Υπάρχουν φυσικά πολλά παιδικά βιβλία για κάθε ηλικία. Θα βρεις βιβλία για βρέφη, νήπια, εκπαιδευτικά αλλά και λογοτεχνικά για τους «μεγαλύτερους-μικρούς αναγνώστες». Κλασσικοί αγαπημένοι τίτλοι υπάρχουν σε περίπτερα από διάφορες εκδόσεις. Βιβλία που αγαπήσαμε μεγαλώνοντας περιμένουν την επόμενη γενιά να τα αγαπήσει. 

Παραμύθια... αλλιώς. Τα βιβλία πλέον απαιτούν αλληλεπίδραση. Ιστορίες που πρέπει να βρεις το τέλος τους ή να το αλλάξεις τελείως. Το παιδί μπαίνει στη διαδικασία να σκέφτεται την επόμενη «σκηνή». Εντείνει τη φαντασία και διευρύνει την σκέψη του. Γίνεται ο αφηγητής του!





Μπορείς να επισκεφτείς το Φεστιβάλ μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη:

Δευτέρα έως Πέμπτη: 18:00 - 22:30
Παρασκευή και Σάββατο: 18:00 - 23:00
Κυριακή: 10:30 – 15:00 και 18:00 – 22:30

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα βρεις στο:


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.